29.01.2020 – 30.01.2020
Виставковий центр Нанта
Grand Palais, B34
Parc des Expositions Route de Saint-Joseph de Porterie 44300 Nantes Франція

www.biogaz-europe.com

«Biogaz Europe» – це міжнародна ключова виставка з зелених, поновлюваних джерел газу, що проводиться у Франції. Виставка об’єднує всіх професіоналів газової галузі. Цього року вона пройде з 29 по 30 січня 2020 у виставковому центрі м. Нанта (Франція).

Це обов’язковий захід також і для компанії ADDINOL Lube Oil France SAS, що представляє широкий асортимент товарів для екологічного виробництва електроенергії як, наприклад, газомоторні масла для когенераційних установок. Інженери ADDINOL, володіючи безпосередніми знаннями у виробництві мастильних матеріалів,
зможуть консультувати фермерів, житлово-комунальні служби і агрокооперативи з питань продовження терміну служби газомоторних масел, дотримання встановлених виробниками граничних значень, відмінностей між високо і малозольними моторними маслами і аналізу мастильних матеріалів, пропонованого компанією ADDINOL.

Комплексна безпека біогазових установок

Маючи в асортименті понад 650 найменувань мастильних матеріалів, компанія ADDINOL може запропонувати оптимальне рішення навіть для самих складних завдань в області мастил. Поряд з газомоторними мастилами в нашому асортименті є також безліч інших позицій, починаючи від охолоджуючих рідин, трансмісійних та компресорних масел до пластичних мастил, паст і аерозолів.

Газомоторні масла розробляються з урахуванням складних і різносторонніх технічних вимог, що пред’являються газовими двигунами, і давно стали їх важливим конструктивним елементом. Дізнайтеся, який мастильний матеріал найкраще підійде для надійної і стабільної роботи вашої біогазової станції, відвідавши стенд В32 в Grand Palais.